منتديات الحب في الله

اهلا بك زائرنا الكريم اذا كانت هذه زيارتك الاولي فيشرفنا التسجيل واذا كنت تريد تصفح المنتدي فاتجه الي الاقسام ادناه
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات 927309519

منتديات الحب في الله

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات الحب في الله

منتدي اسلامي علي مبدأ اهل السنه والجماعه بدون اي تحيزات طائفيه شعاره إعلاء كلمه التوحيد

قال رسول الله صلي الله عليه وسلم : " بلغوا عني ولو آيه "... أية اليوم " اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ " عزيزي الزائر والعضو : شارك في المنتدي ولو بالقراءة للموضوعات المدرجة به.. جزاكم الله خيرا وتقبل الله من الجميع صالح الأعمال.. الإدارة
أهلا وسهلا بأعضاء وزوار منتديات الحب في الله
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته..إخوتي وإخواني أعضاء وزوار منتديات الحب في الله....يسر إدارة المنتدي أن تعلن للجميع عن إنشاء قسم جديد بالمنتدي بعنوان " موضوعات جروب المسابقات " يدرج به كافة الموضوعات التي تم نشرها علي صفحة المناقشات بالجروب شرط أن تكون الموضوعات ليس لها منتديات صريحة في منتدانا الحبيب. علما بأن مكان القسم الجديد بعد منتدي الحوار المباشر مباشرة ...الإدارة
المحب في الله ..السلام عليكم ورحمة الله وبركاته.. الإخوة والأخوات زوار وأعضاء منتديات الحب في الله .. نرحب بكم جميعا في بيتكم الثاني هذا المنتدي الحبيب فهو منكم ولكم .. لنكون أسرة واحدة في هذا المنتدي في خدمة الإسلام وإعلاء كلمة لا إله الا الله ..محمد رسول الله.. مع تمنياتي بقضاء وقت مفيد داخل المنتدي
أسره إدارة المنتدي ترحب بالعضوه الجديده زيزي اهلا بكي ونورتي المنتدي
يسرأسرة إدارة المنتدي الحبيب أن تعلن لجميع الزوار و الأعضاء والمشرفين عن بدْء مسابقة الأحاديث النبوية الشريفة وذلك بمنتدي الحديث الشريف.. ونأمل من الجميع سرعة التفاعل مع المسابقة...تقبل الله من الجميع صالح الأعمال
أسرة إدارة المنتدي ترحب بالعضوه الجديده الاخت الفاضله أم ممدوح يارب تفيدي وتستفيدي
مع تمنيات اسرة ‘داره المنتدي للاخت نونا نيمو بالشفاء العاجل ان شاء الله دعاء من القلب تدعو به جميع الالسنه
يسرإدارة المنتدي أن ترحب بالعضو الجديد أخونا الكريم " عادل مدبولي " لإنضمامه الي المنتدي فمرحبا به يفيد ويستفيد.. مع تمنياتناله بقضاء وقت ممتع داخل المنتدي
منتديات الحب في الله ترحب بالعضو الجديد عبد من عباد الله اهلا وسهلا به

المواضيع الأخيرة

»  عاجل ...العدد الثاني و التسعون من المجلة النقشبندية والتي صدرت حديثا
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالإثنين 09 فبراير 2015, 12:11 am من طرف عباس الجبوري

» تهنئة جيش رجال الطريقة النقشبندية لجلالة الملك سلمان بن عبد العزيز آل سعود بمناسبة مبايعته ملكا للمملكة العربية السعودية
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالخميس 29 يناير 2015, 12:23 am من طرف عباس الجبوري

» عاجل ... المجلة النقشبندية العدد الحادي و التسعين والتي صدرت حديثا
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالجمعة 16 يناير 2015, 11:57 pm من طرف عباس الجبوري

» عاجل .. تم اصدار العدد التسعون للمجلة النقشبندية
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالأربعاء 07 يناير 2015, 12:28 pm من طرف عباس الجبوري

» بيان جيش رجال الطريقة النقشبندية بصدد استدعاء بعض الفصائل وشيوخ عشائر إلى واشنطن
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالخميس 04 ديسمبر 2014, 6:14 am من طرف عباس الجبوري

» تصريح الناطق الرسمي لجيش رجال الطريقة النقشبندية ونفيه لما ورد في بيان لجبهة جديدة غير معروفة بتأريخ 22\10\2014
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالجمعة 24 أكتوبر 2014, 1:43 am من طرف عباس الجبوري

» تصريح الناطق الرسمي لجيش رجال الطريقة النقشبندية بصدد جرائم الحكومة الطائفية بحق شعبنا العراقي وأمتنا العربية الإسلامية بتأريخ 24-8-2014
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالأربعاء 27 أغسطس 2014, 1:52 am من طرف عباس الجبوري

» بيان رقم (35) انتفاضة أحرار العراق 28 شوال 1435 هـ الموافق 24 آب 2014م
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالأربعاء 27 أغسطس 2014, 1:06 am من طرف عباس الجبوري

» بيان صادر من المجلس العسكري لثوار عشائر ألبو بدران بتاريخ 15 اب 2014
الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Emptyالثلاثاء 19 أغسطس 2014, 1:33 am من طرف عباس الجبوري

التبادل الاعلاني


4 مشترك

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات

    قطر الندي
    قطر الندي
    عضو منورنا


    عدد المساهمات : 35
    نقاط : 81
    تاريخ التسجيل : 11/06/2010

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Empty الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات

    مُساهمة من طرف قطر الندي الأحد 13 يونيو 2010, 5:14 pm

    كريب المانجو

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات 1249265995

    5 بيضات - 100 ج سكر - 25 ج زيت - 300 ج دقيق -
    500 ج حليب - 2 ونص ج ملح - 2 ونص ج فانيليا - 150ج كريم باتسير
    قطع مانجو - صوص مانجو
    الطريقة
    نضع البيض والسكر والملح والزيت والفانيليا مع بعض ونخلطهم
    كويس بالمضرب السلك اليدوى لحد ما السكر يدوب
    ثم نضع الحليب ونضرب بالمضرب السلك بسرعة
    ثم اضع الدقيق واقلب اقلب ولو لاحظت ان فية كلاكيع اصفية بالمصفاة
    ندهن المقلاية خفيف بالزيت (يادوب امسحه بمنديل)



    واملى الكبشة (المغرفة الغويطة) بالخليط وانزل فى المقلاية بس راقة خفيفة جدا
    لحد ماتمسك واقلبها على الوش التانى وبعدين اشيلها وهكذا لحد مانخلص الخليك كله
    ادعك الكريم باتسير كويس قوى بالمضرب
    اضع واحدة امامى ثم اعمل بالقمع بمقدار الكريمة خط بالعرض
    ثم ارصص عليه قطع صغيرة من المانجو والف الكريب على هيئة اسطوانة
    ثم اقطعه بالسكينة بالورب وازوقه بالمانجو والكريمة
    وبالهنا والشفا


    مانجة جراتان

    راقة اسبونج كيك - 150 ج كريم باتسير - 50 ج كريم شانتى - 50 ج مربى مانجة - مانجة مكعبات - جيلى للتلميع
    الطريقة
    نضرب الكريم باتسير بالمضرب السلك كويس
    ثم اضع علية الكريم شانتية واخلطهم ببعض كويس
    اضع فى صينية بايركس راقة من الكيكة الاسفنجية بالفانيليا
    ثم اضع عليها طبقة من مربى المانجو وافردها كويس
    ثم اضع طبقة من المانجو المقطع مكعبات طبقة كويسة لقرب حافة الصينية
    اضع خليط الكريمة على وش الصينية كله وافردة كويس
    ثم ادخله الفرن واولع الشعله اللى فوق فقط علشان الوش يعمل جراتان يعنى يحمر
    مش حياخد كتير يعنى خليكى جانبه لحد ماتطلعية
    وبعد مايبرد لمعية بالفرشاه بالجيلى
    وبالهنا والشفا

    ملحوظة :
    لازم يتعمل بكريم شانتى زى الدريم ويب مثلا لكن مش بكريمة لبانى

    جرانيتا الفراولة


    150 ج عصير فراولة - 150 ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير الفراولة والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص





    جرانيتا الليمون
    (معنى كلمة جرانيتا يعنى معجون الفاكهة)



    150ج ليمون بلدى - 150ج ماء - 300ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير الليمون وبشر الليمون والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص







    جرانيتا المانجة


    150 ج عصير مانجة - 150 ج عسل
    مقدار العسل : كيلو ماء - 750 ج سكر - ليمونة (تعصر الليمونة بعد غليان الماء والسكر )
    الطريقة
    نضع عصير المانجو والعسل فى طبق غويط واضربهم بالمضرب السلك كويس
    اصب الجرانيتا فى صينية بدون حواف(زى بتاعة البيتسا او السويسرول) بس تكون طبقة
    رفيعه جدا وندخلها الفريزر لحد ماتجمد حوالى ساعه او ساعه ونص



    الصوص
    اللى بيوضع على الحلويات والآيس كريم وكل حاجة

    صوص الفراولة


    250 ج بيورية فراولة - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى

    صوص المانجو

    250 ج بيورية المانجو - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى

    صوص التفاح

    250 ج بيورية التفاح - 2 معلقة كورن فلور - ماء
    نذوب الكورن فلور فى شوية ماء ونضع الفراولة على النار اول ماتغلى
    نضع الكورن فلور واول مايبتدى الخليط يمسك نطفى




    طريقة عمل الشكل : بعد عمل الصوص نضعه فى قراطيس صغيرة ثم نضع بجانب بعض على طول نقطة من كل لون وبعدين نجيب السكينة الرفيعه ونسحب من منتصف اول نقطة لتحت على طول لحد ماتوصلى لاخر نقطه حتعمل معاكى شكل القلوب دى

    وردة النور2010
    وردة النور2010
    عضو نشيط
    عضو نشيط


    عدد المساهمات : 157
    نقاط : 273
    تاريخ التسجيل : 11/06/2010

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Empty رد: الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات

    مُساهمة من طرف وردة النور2010 الأحد 13 يونيو 2010, 7:14 pm

    سلمت يديك لقد اعجبنى الموضوعالجرانيتا والصوص بتاع الحلويات 964008229
    الصحبة الصالحة
    الصحبة الصالحة
    اشراف
    اشراف


    عدد المساهمات : 452
    نقاط : 698
    تاريخ التسجيل : 02/05/2010

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Empty رد: الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات

    مُساهمة من طرف الصحبة الصالحة الإثنين 14 يونيو 2010, 4:30 am

    تسلم أيدك
    فهى كلها أصناف حلوة ولذيذة

    أقبلى مرورى
    أم نور
    أم نور
    اشراف عام
    اشراف عام


    عدد المساهمات : 583
    نقاط : 925
    تاريخ التسجيل : 27/04/2010

    الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات Empty رد: الجرانيتا والصوص بتاع الحلويات

    مُساهمة من طرف أم نور الثلاثاء 15 يونيو 2010, 2:45 am

    ماشاء الله انا كدا في حد بيسد في غيابي ولاقيتي ليكي مساعد يا ام ملك

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد 19 مايو 2024, 5:31 pm